Amplifon_25%-korting.png

NU -25% KORTING* OP UW TWEEDE HOORTOESTEL

Wanneer u televisie kijkt, krijgt u dan ook soms de opmerking dat u het geluid vaak té luid zet? U heeft dan wellicht last van gehoorproblemen. Een onzichtbaar hoorapparaat kan u hierbij helpen om opnieuw beter te horen in alle discretie. U kan bovendien nu genieten van maar liefst 25% korting* op uw tweede hoortoestel uit de categorieën Premium of Excellent.Voor de liefhebbers van toptechnologie

  • Onzichtbaar: Dit apparaat is zo klein dat u het diep in de gehoorgang kan aanbrengen. Het aangebrachte hoorapparaat is onzichtbaar voor het blote oog.
  • Gebruiksgemak: heel gemakkelijk in en uit de gehoorgang te brengen met behulp van een kleine doorzichtige draad.
  • Comfort: Plaats het hoorapparaat in uw oor ... en vergeet dat het apparaat er is.
  • Automatisch: Of u zich in een rustige of bruisende omgeving bevindt, het geluid dat u hoort is altijd en overal helder. Dat komt omdat het hoorapparaat zich automatisch aanpast aan verschillende omstandigheden.

Onze onzichtbare hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Onze onzichtbare hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Zo biedt Amplifon u steeds een oplossing aan op maat.

 Onzichtbaar-hoortoestel-in-het-oor-25-procent-korting

Amplifon biedt de meest complete oplossing

Wij bij Amplifon willen mensen met gehoorproblemen opnieuw laten genieten van het leven. Daarom zoeken we steeds samen naar de beste oplossing. We willen ook verder gaan dan enkel u adviseren bij de aankoop van één of meerdere hoortoestellen. Naast uw hoorapparaten krijgt u ook een compleet pakket aan diensten en voordelen waar u nog jarenlang van kan genieten. Bij ons hoort u het verschil.

Maak een vrijblijvende afspraak en geniet van 25% korting*.
Vul uw gegevens in via het formulier en onze medewerkers nemen snel contact met u op voor een vrijblijvend gesprek!

 

Meer weten? Bekijk dan onze pagina over onzichtbare hoortoestellen.

oor.png

DE AMPLIFON 360 HOORTEST.

U bent uniek, net zoals uw gehoor. De Amplifon 360 hoortest is een complete en nauwkeurige test die op maat wordt uitgevoerd. Dit is de eerste stap naar een nieuw leven.

klok.png

WE MAKEN TIJD VOOR U.

Uw audioloog is een specialist op het vlak van gehoor. Hij zal de nodige tijd nemen om uw gehoor grondig te analyseren en oplossingen voor te stellen. Amplifon staat ook voor u klaar na uw aankoop, zodat u uw oplossing optimaal kunt gebruiken.

hoortoestel.png

NET ZO UNIEK ALS U.

De door Amplifon aangeboden apparaten zijn van uitmuntende kwaliteit. U kiest welke hooroplossing u wenst op basis van uw voorkeuren. Uw apparaat kan tot in de details afgestemd worden op uw wensen. De standaardinstellingen zijn nog maar het begin.

cta_bottom (1)

 

* Korting wordt berekend op eigen opleg. Actie geldig van 28 januari tem 28 februari 2019, bij aankoop van 2 hoortoestellen van dezelfde categorie, Premium of Excellent, voor dezelfde klant. Deze actie is niet geldig voor Essential en Comfort hoortoestellen. Actie geldig voor elke aanvraag tot afspraak die voor 28 februari 2019 gedaan wordt en voor elke proef die gestart wordt voor 22 maart 2019. Niet cumuleerbaar en omruilbaar in contant geld. Enkel geldig in de Amplifon hoorcentra van België.