AMPLFION_header_banner1280x338_NL-v2.png

VANAF €29/MAAND* NU BIJ AMPLIFON!

Bent u ook geïnteresseerd in een onzichtbaar hoorapparaat? Ontdek hoe wij u bij Amplifon al vanaf €29 per maand* verder helpen.

Amplifon cirkel
 

Voor de liefhebbers van toptechnologie

  • Onzichtbaar: Dit apparaat is zo klein dat u het diep in de gehoorgang kan aanbrengen. Het aangebrachte hoorapparaat is onzichtbaar voor het blote oog.
  • Gebruiksgemak: heel gemakkelijk in en uit de gehoorgang te brengen met behulp van een kleine doorzichtige draad.
  • Comfort: Plaats het hoorapparaat in uw oor ... en vergeet dat het apparaat er is.
  • Automatisch: Of u zich in een rustige of bruisende omgeving bevindt, het geluid dat u hoort is altijd en overal helder. Dat komt omdat het hoorapparaat zich automatisch aanpast aan verschillende omstandigheden.

Onze onzichtbare hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Zo biedt Amplifon u steeds een oplossing aan op maat.

Waarom kiezen voor Amplifon?

Wij bij Amplifon willen mensen met gehoorproblemen opnieuw laten genieten van het leven. Daarom zoeken we steeds samen naar de beste oplossing. We willen ook verder gaan dan enkel u adviseren bij de aankoop van één of meerdere hoortoestellen. Naast uw hoorapparaten krijgt u ook een compleet pakket aan diensten en voordelen waar u nog jarenlang van kan genieten. 
 
Wilt u meer weten over onze collectie onzichtbare hoorapparaten? Maak gerust een afspraak in één van de vele Amplifon hoorcentra om meer te weten te komen over dit type toestel. Onze audiologen vertellen u er graag meer over.
Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek onze onzichtbare hoortoestellen.
Vul uw gegevens in via het formulier en onze medewerkers nemen snel contact met u op voor een vrijblijvend gesprek!

 

Meer weten? Bekijk dan onze pagina over onzichtbare hoortoestellen.

oor.png

DE AMPLIFON 360 HOORTEST.

U bent uniek, net zoals uw gehoor. De Amplifon 360 hoortest is een complete en nauwkeurige test die op maat wordt uitgevoerd. Dit is de eerste stap naar een nieuw leven.

klok.png

WE MAKEN TIJD VOOR U.

Uw audioloog is een specialist op het vlak van gehoor. Hij zal de nodige tijd nemen om uw gehoor grondig te analyseren en oplossingen voor te stellen. Amplifon staat ook voor u klaar na uw aankoop, zodat u uw oplossing optimaal kunt gebruiken.

hoortoestel.png

NET ZO UNIEK ALS U.

De door Amplifon aangeboden apparaten zijn van uitmuntende kwaliteit. U kiest welke hooroplossing u wenst op basis van uw voorkeuren. Uw apparaat kan tot in de details afgestemd worden op uw wensen. De standaardinstellingen zijn nog maar het begin.

cta_bottom (1)

 

* Bedrag voor een maandelijkse betaling voor een hoorapparaat. Deze actie loopt van 9 juli tem 31 oktober 2018 en is niet cumuleerbaar met andere acties. Deze actie geldt voor de aankoop van één van de deelnemende hoorapparaten. Deze actie is niet beperkt tot het hierboven afgebeelde hoorapparaat.

Let op, geld lenen kost ook geld. JKP (jaarlijks kostenpercentage) van 0%, vaste jaarlijkse debetrentevoet van 0%. Lening op afbetaling van 696€, terugbetaalbaar in 24 maandelijkse aflossingen van 29€, totaal te betalen bedrag: 696€. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit n.v.,kredietgever, Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v. Adverteerder: Amplifon n.v., agent in nevenfunctie, Pontbeekstraat 2, 1702 Groot-Bijgaarden, BTW BE 0418 975 266, RPR Brussel.