Test gratis de ReSound LiNX Quattro hoortoestellen

ReSound LiNX Quattro: een veelzijdig hoortoestel
met uitzonderlijke prestaties

Hoortoestellen worden kleiner, veelzijdiger en helpen u steeds beter om u een optimale hoorervaring te bezorgen. De LiNX Quattro is hier het meest recente voorbeeld van. Hierbij geniet u van de laatste technologische innovaties in een uiterst discreet formaat. Maak kennis met de LiNX Quattro.

 
  • Herlaadbaar (via inductie) of op batterijen
  • Laaddoosje bevat powerbank (enkel bij herlaadbare variant)
  • Connecteren met iPhone én Android-toestellen
  • Verbeterde geluidskwaliteit
  • Langere batterijduur (tot 30u)
  • Snellere geluidsonderdrukking van lawaai
  • Stream geluid via uw TV of smartphone
  • Smartphone-applicaties ter ondersteuning
  • Compatibel met andere accessoires
  • Beschikbaar in verschillende kleuren

 

 


Herlaadbaar of op batterijen?

AMPLIFON-RESOUND-Linx-Quattro_lader

Meestal heeft u de keuze tussen een selectie hoortoestellen die ofwel herlaadbaar zijn of op batterijen werken. Bij de LiNX Quattro kan u volledig zelf kiezen welke optie u verkiest. U kan dus volop genieten van de sterke prestaties zonder in te boeten voor bepaalde functionaliteiten.

Bij de herlaadbare hoortoestellen plaatst u simpelweg uw hoorapparaten in het bijgeleverde oplaaddoosje om op te laden. Dankzij de nieuwe inductie-technologie worden uw hoortoestellen automatisch opgeladenHet laaddoosje bevat ook een ingebouwde powerbank waarmee u uw hoortoestellen tot 3 keer kunt herladen. Daarbovenop doet het doosje ook perfect dienst als robuust reistasje om uw hoortoestellen veilig in te bewaren.

 

 


Connectiviteit

 

Connectiviteit-ReSound-LiNX-Quattro-hoortoestel

Heeft u een smartphone? Dan kunt u gebruik maken van de ingebouwde connectiviteitsopties van de LiNX Quattro hoorapparaten*. Door deze functionaliteit streamt u moeiteloos geluiden zoals telefoongesprekken en audio (muziek en video’s vanop de smartphone) naar uw hoortoestellen voor een optimale geluidservaring.

U kunt daarbovenop de extra applicaties downloaden in de App Store (iPhone) of Google Store (Android). Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw hoortoestellen zelf aanpassen aan de omstandigheden waarin u zich bevindt. Denk maar aan een restaurantbezoek, in de auto of tijdens een wandeling. U kiest de setting en uw hoorapparaten passen het volume aan of filteren bepaalde toonhoogtes zodat u steeds de geluiden in uw omgeving optimaal kunt waarnemen.


Betere prestaties

 

Sterke-prestaties-ReSound-LiNX-Quattro-hoortoestel

Met de LiNX Quattro geniet u aanzienlijk langer van uw hoortoestellen. De herlaadbare hoorapparaten gaan zelfs 30 uur mee met slechts één herlaadbeurt.

Naast de batterijduur is ook de geluidskwaliteit sterk verbeterd om u zo nóg dichter bij een natuurlijke hoorervaring te brengen. U geniet met de LiNX Quattro van een zeer hoge geluidskwaliteit wat het volgen van gesprekken en beluisteren van muziek alleen maar aangenamer maakt. Ook op drukke plaatsen onderdrukken LiNX Quattro hoortoestellen veel sneller storende geluiden.

Accessoires

Naast deze hoortoestellen bestaan er tal van accessoires om het maximale uit uw hoortoestel te halen. Zo is een clip-on microfoon bijvoorbeeld perfect om gesprekken te kunnen volgen van een langere afstand of op drukke plaatsen. Zelfs voor uw televisie kan u een TV-accessoire gebruiken om elk TV-moment intenser te beleven, zonder dat u hierbij het volume van uw televisie hoeft aan te passen. U streamt hiermee ook heel eenvoudig het geluid van uw televisie naar uw hoortoestellen zodat u comfortabel uw favoriete programma's kunt volgen.

Beschikbaar in verschillende kleuren

Naast de technologische innovaties werd er ook aandacht besteed aan het ontwerp. De hoortoestellen komen in verschillende kleuren en afwerkingen. Zo vindt u steeds een LiNX Quattro hoortoestel dat past bij uw haarkleur voor een optimale discretie.

Hoortoestellen-in-verschillende-kleuren

Waarom kiezen voor Amplifon?

Wij bij Amplifon willen mensen met gehoorproblemen opnieuw laten genieten van het leven. Daarom zoeken we steeds samen naar de beste oplossing. We willen ook verder gaan dan enkel u adviseren bij de aankoop van één of meerdere hoortoestellen. Naast uw hoorapparaten krijgt u ook een compleet pakket aan diensten en voordelen waar u nog jarenlang van kan genieten.
Maak een afspraak en test gratis de nieuwe ReSound LiNX Quattro hoortoestellen.
Vul uw gegevens in via het formulier en onze medewerkers nemen snel contact met u op.

oor.png

DE AMPLIFON 360 HOORTEST.

U bent uniek, net zoals uw gehoor. De Amplifon 360 hoortest is een complete en nauwkeurige test die op maat wordt uitgevoerd. Dit is de eerste stap naar een nieuw leven.

klok.png

WE MAKEN TIJD VOOR U.

Uw audioloog is een specialist op het vlak van gehoor. Hij zal de nodige tijd nemen om uw gehoor grondig te analyseren en oplossingen voor te stellen. Amplifon staat ook voor u klaar na uw aankoop, zodat u uw oplossing optimaal kunt gebruiken.

hoortoestel.png

NET ZO UNIEK ALS U.

De door Amplifon aangeboden apparaten zijn van uitmuntende kwaliteit. U kiest welke hooroplossing u wenst op basis van uw voorkeuren. Uw apparaat kan tot in de details afgestemd worden op uw wensen. De standaardinstellingen zijn nog maar het begin.

cta_bottom (1)


*
Momenteel enkel voor iPhone. Voor nieuwe Android-toestellen wordt een update verwacht midden september.