Ultra-Mini-hoorapparaten

Kom langs tijdens de Expert Days!

Heeft u al een tijdje last van gehoorproblemen? Maak dan een afspraak tijdens onze Expert Days bij een Amplifon hoorcentrum bij u in de buurt. Ontvang nu gratis en volledig vrijblijvend advies van een gecertificeerd audioloog. Zo weet u meteen hoe het is gesteld met uw gehoor en krijgt u een antwoord op al uw vragen.

 

Waarom kiezen voor Amplifon?

Wij bij Amplifon willen mensen met gehoorproblemen opnieuw laten genieten van het leven. Daarom zoeken we steeds samen naar de beste oplossing. We gaan ook verder dan enkel u adviseren bij de aankoop van één of meerdere hoortoestellen.

Naast uw hoorapparaten krijgt u ook een compleet en uitgebreid pakket aan diensten en voordelen waar u nog jarenlang van kan genieten. Zo krijgt u o.a. 5 jaar lang garantie, constante begeleiding en professioneel advies, afhandeling van administratieve procedures, en nog veel meer. Maak hieronder uw afspraak en ontdek ons volledig aanbod.

Maak een afspraak ontdek het volledige aanbod
Vul uw gegevens in via het formulier en onze medewerkers nemen snel contact met u op!

“Ik zocht een kwalitatief hoortoestel met een beperkt budget. Samen hebben we de verschillende modellen en prijzen vergeleken tot ik een hoortoestel had gevonden.”


Annemie, 64 jaar

oor.png

DE AMPLIFON 360 HOORTEST.

U bent uniek, net zoals uw gehoor. De Amplifon 360 hoortest is een complete en nauwkeurige test die op maat wordt uitgevoerd. Dit is de eerste stap naar een nieuw leven.

klok.png

WE MAKEN TIJD VOOR U.

Uw audioloog is een specialist op het vlak van gehoor. Hij zal de nodige tijd nemen om uw gehoor grondig te analyseren en oplossingen voor te stellen. Amplifon staat ook voor u klaar na uw aankoop, zodat u uw oplossing optimaal kunt gebruiken.

hoortoestel.png

NET ZO UNIEK ALS U.

De door Amplifon aangeboden apparaten zijn van uitmuntende kwaliteit. U kiest welke hooroplossing u wenst op basis van uw voorkeuren. Uw apparaat kan tot in de details afgestemd worden op uw wensen. De standaardinstellingen zijn nog maar het begin.

cta_bottom (1)