gelukkige-koppel-lente

HEBT U AL VAN DE LENTETEST GEHOORD?

Beginnen ook bij u de lentekriebels wanneer u al die opgewekte geluiden hoort? Wanneer de vogels terug beginnen fluiten, kinderen in de tuin spelen en de buurvrouw fluitend voorbijfietst? Dan zou het toch jammer zijn dat u net die geluiden minder goed begint te horen.

Op deze pagina kan u zelf de lentetest doen. Hoort u het afgebeelde geluid niet meer, dan is het verstandig om eens langs te gaan bij uw hoorcentrum voor een meer uitgebreide test. Want met een gratis hoortest weet u perfect waar u aan toe bent.

Een gediplomeerde audioloog geeft u advies op maat en, indien nodig, de meest geschikte oplossing voor precies die kleine decibels die u ontsnappen.XMiddel 10-100

In de lente kan ik de bijen horen zoemen?

Ja / Nee

 XMiddel 7-100

Bij een beekje kan ik het water horen stromen.

Ja / Nee

 XMiddel 8-100

Ik hoor het gelach van de spelende kinderen.

Ja / Nee

 XMiddel 9-100

Ik hoor de bladeren ruisen in de wind.

Ja / Nee

 
 
 
Antwoordde u 'Nee' op een van bovenstaande 4 vragen? Maak u geen zorgen. Vraag een GRATIS gehoortest aan in een Amplifon hoorcentrum bij u in de buurt en ontvang onmiddellijk een volledige analyse en advies op uw maat.

Amplifon biedt de meest complete oplossing

Wij bij Amplifon willen mensen met gehoorproblemen opnieuw laten genieten van het leven. Daarom zoeken we steeds samen naar de beste oplossing. We willen ook verder gaan dan enkel u adviseren bij de aankoop van één of meerdere hoortoestellen. Naast uw hoorapparaten krijgt u ook een compleet pakket aan diensten en voordelen waar u nog jarenlang van kan genieten. Bij ons hoort u het verschil.

Maak een GRATIS en vrijblijvende afspraak.
Vul uw gegevens in via het formulier en onze medewerkers nemen snel contact met u op voor een vrijblijvend gesprek!

 

Heeft u nog vragen of wil u meer weten over onze hoortest?
Neem vandaag nog contact op en wij hopen u zo snel mogelijk te mogen helpen.

oor.png

DE AMPLIFON 360 HOORTEST.

U bent uniek, net zoals uw gehoor. De Amplifon 360 hoortest is een complete en nauwkeurige test die op maat wordt uitgevoerd. Dit is de eerste stap naar een nieuw leven.

klok.png

WE MAKEN TIJD VOOR U.

Uw audioloog is een specialist op het vlak van gehoor. Hij zal de nodige tijd nemen om uw gehoor grondig te analyseren en oplossingen voor te stellen. Amplifon staat ook voor u klaar na uw aankoop, zodat u uw oplossing optimaal kunt gebruiken.

hoortoestel.png

NET ZO UNIEK ALS U.

De door Amplifon aangeboden apparaten zijn van uitmuntende kwaliteit. U kiest welke hooroplossing u wenst op basis van uw voorkeuren. Uw apparaat kan tot in de details afgestemd worden op uw wensen. De standaardinstellingen zijn nog maar het begin.

cta_bottom (1)